Gyermeknapi kívánság

2019.05.26. 13:00

Balázs a focipályán – A kilencéves fiú a Haladás meccsén volt vendég

A kilenc­éves Paál Balázs a Haladás futballistáival együtt vonult ki a pályára.

Pum András

Paál Balázs a támadó Priskin Tamással vonult ki

Fotó: Unger Tamás

A Hegyhátsálon élő kilenc­éves Paál Balázs a körmendi Olcsai-Kiss Zoltán általános iskola harmadik osztályába jár, óvodás kora óta focizik – szintén Körmenden. Szeret gitározni és olvasni. Édesapjával, Jácinttal néha eljárnak Haladás-meccsre, de még soha nem volt a pályán, csak a lelátón. Balázsnak teljesült a gyermeknapi kívánsága, a Haladás–Vidi-mérkőzésen kifuthatott a pályára – méghozzá a futballistákkal együtt. Balázs ugyanis játékoskísérő volt. Kedvence, Király Gábor ezen a találkozón nem védett, így második számú kedvencével, Priskin Tamással vonult ki a gyepre.

Paál Balázs a támadó Priskin Tamással vonult ki
Fotó: Unger Tamás

Megható volt látni, hogy Balázs mekkora szemekkel nézi azokat a labdarúgókat, akiket eddig a lelátóról látott. A pályán újabb ajándék várta, közös csapatfotó készült a Haladás futballistáival. Balázs és édesapja mellett édesanyja és húga is ott volt a meccsen – a Haladás vendégei voltak, a sajtópáholyból izgulták végig a mérkőzést. A szünetben pedig a zöld-fehér klub egy ajándékcsomaggal lepte meg Balázst. Az édesanyától, Marától megtudtuk, fia élvezte a délután minden percét, de talán nála is jobban édesapja, aki végigfotózta fia gyermeknapi kívánságát. Hiába, lélekben mindannyian gyerekek vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában