sebességkorlátozás

2019.08.26. 07:00

Alakul, de még lassan!

Az első aszfaltréteg került a 8614-es számú út büki átkelési szakaszának egy részére, már kisebb a kőfelverődés veszélye. A sebességkorlátozás érvényes!

Bakos Ágnes

Sebességkorlátozás – nem véletlenül Fotó: BÁ

A közműcserék befejeződtek, a vasúti átjáróig augusztus végéig meglesz az első, nyolc centiméteres réteg aszfalt behúzása. A napokban a fürdő felől, az üzletháznál kezdték az aszfaltozást, és félpályánként haladva már simább az út. Azonban nem véletlenül van még kint a 30 kilométer/órás sebességkorlátozásra figyelmeztető tábla: érdemes betartani.

Sebességkorlátozás – nem véletlenül Fotó: BÁ

Aki a fürdőre tart, annak Csepreg felől a mezőgazdasági utat javasolják kerülőnek, a város közepéről is lehet párhuzamosan, az Ifjúság útján haladni. A Kossuth és a Petőfi utcák teljes szakaszára szeptember végéig kerül fel a végleges felület. A felújítást a közútkezelő végzi. A Kossuth utca földkábeles lakossági árambetáplálást és közvilágítást kap, augusztus végén indul a munka, önkormányzati fi nanszírozásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában