Látogatás

2019.08.06. 14:38

Kiemelt vendég volt Király Gábor Angliában – Öltönyben védett tizenegyeseket (Videóval)

Az angol Crystal Palace és a német Hertha BSC játszott felkészülési mérkőzést egymással. A két eltérő bajnokságban játszó csapatoknak van egy közös nevezője: Király Gábor.

vaol.hu

Fotó: kiralygabor.eu

Mióta felhagyott a profi futballal sem unatkozik Király Gábor. A 43 éves ikon hivatalos weboldalán számolt be angliai látogatásáról. A Crystal Palace és a Hertha játszott felkészülési mérkőzést egymással, az összecsapásra pedig Királyt is meghívták, mint kiemelt vendéget. Nem is csoda, hiszen a 108-szoros magyar válogatott kapus mindkét klubban védett:

- Külföldi pályafutásom két meghatározó csapata, a Crystal Palace és a Hertha BSC játszott felkészülési mérkőzést szombaton Londonban, az eseményre kiemelt vendégként meghívást kaptam én is Selhurst Parkba. Mindkét egykori klubommal jó viszonyt ápolok. A Hertha vezetősége nemrég látogatott meg a Király Sportlétesítményben, miután Szombathelytől 45 kilométerre edzőtáborozott a Bundesliga rajtjára készülő berlini csapat. A Everton ellen jövő szombaton startoló Crystal Palace média stábja pedig pár hónapja mutatta be az egykori Palace legendák sorozatban a jelenemről készült kisfilmet. Így nagy örömmel vettem a meghívást a szombati londoni mérkőzésre. A családdal utaztunk ki és rögtön az elején körbevezettek minket a stadion vendégfogadó szektoraiban. Kiemelt vendégként nekem több helyszínen is feladatot szántak, így a legendák helyiségében és a VIP boxban is bemutattak valamint a szurkolói zónában egy beszélgetést követően aláírás és fotózkodás következett. A félidőben öltönyben védtem a tizenegyeseket, jó hangulatot teremtve a villáminterjút követően – mesélte Király Gábor.

- A mérkőzést végül a Hertha nyerte 4-0-ra. A német szurkolók pedig nem feledve a hét éves közös történetünket a második félidőben skandálták a nevemet. Először éltem meg ezt a lelátóról – zárta szavait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában