Közlemény

2019.08.02. 15:17

Már nem Koczka Tibor a polgármester általános helyettese

Ez a döntés csak az általános helyettesi jogkört érinti.

VN

Közgyűlés, Szombathely 2019.06.18 Illés Károly, Koczka Tibor, Dr. Puskás Tivadar, Dr. Károlyi Ákos, Vas Népe/Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Mint ahogy arról beszámoltunk, Koczka Tibor bejelentette: képviselőjelöltként indul az önkormányzati választáson a Herény-Kámon-Minerva választókörzetben. A Fidesz szombathelyi szervezete csütörtökön közleményben tette világossá: a politikus nem az ő jelöltjük.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere pénteken visszavonta Koczka Tibor alpolgármester általános polgármester-helyettesi megbízását, és ezzel egyidejűleg az általános helyettesi feladatok ellátásával Illés Károly alpolgármestert bízta meg.

Ez a döntés csak az általános helyettesi jogkört érinti – Koczka Tibor továbbra is élhet egyéb alpolgármesteri jogköreivel.

Koczka Tibort egyébként a jelenlegi önkormányzati ciklus kezdetén, 2014 novemberében bízták meg az általános polgármester-helyettesi feladatokkal, amelyekért nem járt pluszjuttatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában