Természeti szépségek

2019.08.08. 07:00

Vas megye 7 csodája: elindult a szavazás – Húsz jelölt közül lehet választani

Összesítettük a Vas megye 7 csodája című felhívásunkra Önök által a szavazólapokon és az online felületen beküldött jelöléseket. A mai nappal indult második körben a húsz legtöbb jelölést kapott természeti értékre lehet voksolni, amelyek közül a top 7 lesz Vas megye hét csodája.

Nemes Judit

Rengeteg Vas megyei természeti szépség neve érkezett be szerkesztőségünkbe a felhívásunkra, amelyben jelölésre biztattuk Önöket, hogy küldjék el nekünk a Vas Népében található jelölőlapon vagy online az Önök számára legkedvesebb vasi természeti kincsek, értékek nevét.

Lássuk, melyek lettek a befutók olvasóink körében: a Jeli Arborétum, a Ság hegy, az Őrség, a szombathelyi és a sárvári csónakázótó, a Vadása-tó, a Kámoni Arborétum, a szentgotthárdi Hársas-tó, a Kőszegi-hegység, a Sárvári Arborétum, a Dobogó-erdő, a sárvári Farkas-erdő, a Szajki-tavak, a Rába folyó és vidéke, a Kis-Somlyó, a Szelestei Arborétum, az Abért-tó, a Pinka-patak, a Vas-hegy és a Vasi-Hegyhát. Köszönjük a jelöléseket!

Játékunk folytatódik: a ma elindított szakaszban a húsz legtöbb jelölést kapott gyöngyszem közül olvasóink voksolhatnak Vas megye 7 legszebb természeti csodájára. A Vas Népében található szavazószelvényeken a voksokat leadni augusztus 8-ától augusztus 30-áig lehet. Online szavazásra is van lehetőség: az interneten érkező szavazatokat augusztus 30-án 24 óráig fogadjuk. Szeptember 10-én aztán kiderül, olvasóink szívéhez mely vasi természeti szépségek állnak legközelebb. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában