Fejlesztések

2019.09.14. 07:00

Jól halad a munka a körmendi Deák utcában

Jelentős fejlesztésekről beszélt Bebes István, Körmend polgármestere és Belencsák István, az 5. számú választókörzet képviselőjelöltje pénteken egy most zajló beruházás helyszínén.

Markó Petra

Belencsák István és Bebes István tartott sajtótájékoztatót

Fotó: Jámbori Tamás

A Deák Ferenc utcában befejeződtek az ivóvízhálózat-rekonstrukciós munkák, most a csapadékvíz-elvezetési rendszer kialakításán dolgoznak, s majd ha az időjárás engedi, jön a járdák és az út aszfaltozása.

Bebes István elmondta: a 2019-es költségvetésből különítették el a forrást a 450 méteres szakasz felújítására. Úgy látja, legkésőbb október elejére végeznek.

Belencsák István és Bebes István tartott sajtótájékoztatót
Fotó: Jámbori Tamás

A további tervekről már Belencsák István, a körzet képviselőjelöltje (Fidesz) beszélt: az ott élők javaslatára a Thököly Imre utca felújítása lehetne a következő projekt. Az útburkolat minősége ugyanis a közelmúltban megromlott. Kitért az egykori posta épületére, amelynek helyzetét minél előbb tisztázni szeretnék. Az önkormányzat megtette a szükséges lépéseket a tulajdoni viszonyok rendezésére.

Hasonló a helyzet a volt Fényes épületével és a mellette lévő foghíjtelekkel. Arra már adtak be pályázatot, amiről heteken belül döntés születik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában