régen ilyen nem lehetett volna

2019.10.20. 17:11

Szabadságkoncerttel ünnepeltek Sárváron

A kétnapos Szabadság koncertsorozaton több ezer ember ünnepelt együtt a Posta téren.

Pajor András

Nagy Feró és a Beatrice is fellépett a sárvári Szabadságkoncerten

Fotó: Pajor András

A rendszerváltozás harmincadik évfordulójára meghirdetett Emlékév keretében két napon át várták koncertek a sárváriakat és a környékbelieket.

Az első estén október 18-án a Balogh Bikini Tribute Band-et, majd Vastag Csaba élő zenekaros koncertjét hallgathatta a közönség, az estét a Flört Zenekar házibulija zárta. Szombat délután a Varga Miklós Band lépett fel a Posta téren felépített nagyszínpadon.

Kondora István polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, örömének adva hangot, hogy bár a rendszerváltozáskor elmaradtak ezek az ünneplő koncertek, most 30 évvel később együtt ünnepelhetjük a szabadságot.

Nagy Feró és a Beatrice is fellépett a sárvári Szabadságkoncerten
Fotó: Pajor András

– A mai fiataloknak természetes, hogy szabadon élhetnek, egy faladatuk azonban nekik is van, meg kell őrizniük hazánk szabadságát, nekik kell rá vigyázniuk – mondta a városvezető. Ezt követően hatalmas siker volt Nagy Feró és a Beatrice koncertje, végül a Mobilmánia és Vikidál Gyula fellépésével fejeződött be a sárvári szabadságkoncert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában