Közösen várták és hozták létre az ünnepet

2019.12.26. 19:36

Az egyesületek hívták meg a répcelakiakat, jó hangulatban

A rossz időjárás a művelődési házba kényszerítette a karácsonyváró közönségét. A jó hangulatot azonban mindez nem befolyásolta.

Vas Népe

Most először zárt térben, de ugyanolyan jó hangulatban ünnepeltek Fotó: VN/Répce TV

Hagyomány, hogy advent utolsó vasárnapján a civil szervezetek hívják meg a lakosságot közös ünnepvárásra a főtérre, ahol szórakoztató műsorral és vendéglátással kedveskednek. A program történetében azonban először fordult elő, hogy az időjárás a művelődési ház nagytermébe kényszerítette az összegyűlteket – akik mindennek ellenére sokan eljöttek. Az ételről és az italról is az egyesületek képviselői gondoskodtak, volt meleg tea, forralt bor, bejgli, zsíros kenyér.

Most először zárt térben, de ugyanolyan jó hangulatban ünnepeltek
Fotó: VN/Répce TV

Elsőként a Hamisítatlan Ösztön zenekar adott koncertet, a trió karácsonyi dalokat adott elő. Műsort adott a nyugdíjas énekkar is, őket Horváth Nóra, Szutor István és Biczó Gábor kísérte, de színpadra lépett az Ümmögő együttes is. Az est megkoronázásaként Balássy Betti és Varga Feri adott műsort. A sztárpár a Megasztár című tehetségkutató harmadik szériájában ismerkedett meg egymással, ahol Feri versenyző, Betti pedig a vokalisták vezetője volt. A műsor után családot alapítottak, és közös karrierbe kezdtek. Ma már három gyermek boldog szülei – a répcelaki fellépésen is örömmel vonták be az érdeklődő gyerekeket a produkciójukba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában