közgyűlés

2019.12.18. 18:09

Lesz ingyenparkolás az ünnepek között Szombathelyen?

Csütörtökön kilenc órakor kezdődik az idei év utolsó közgyűlése. Karácsony előtt még tíz napirendi pontot vesznek át a képviselők. Arról is döntenek, ingyen parkolhatunk-e a két ünnep között.

Lakosi Gabriella

20191202 Székesfehérvár Horváth István ltp. parkolók, fizetőssé tétel. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor

Először a két ülés közötti eseményekről tárgyalnak, itt várható a legtöbb felszólalás, a leghosszabb vitaidő. Ezután döntenek arról, hogy a sportszervezetek átmeneti szállásait a határozott idejű szerződés lejártát követően – indokolt esetben – a lakók bérlakásként vehessék igénybe. Szó lesz a bérlakásprogram rendszeréről és arról is, hogy a két ünnep között ingyenes legyen a parkolás Szombathelyen.

Tárgyalnak a Vasivíz, a Haladás és a sportiskola adósságairól, a Cinema kávézó pályázati felhívásáról, a víztorony üzemeltetéséről. Lesz szó személyi kérdésekről is, a szervezetekbe, egyesületekbe delegált tagokat jelölik ki, új ügyvezetőt választanak a Szombathelyi Parkfenntartási Kft. élére, továbbá új könyvvizsgálót a Haladáshoz. Szavaznak a jegyzői beszámolóról, ami a közgyűlés helyzetéről és a hatósági munkáról, valamint a hivatal tevékenységéről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában