nemes kezdeményezés

2020.01.29. 08:35

Ingyenes szemöldök-tetoválással könnyíti meg a daganatos betegek életét a szombathelyi sminktetováló

Szász Alexandra, szombathelyi kozmetikus, sminkes és szemöldök-specialista facebook oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyből kiderül, hogy ő is csatlakozik ahhoz a nemes kezdeményezéshez, amelyben más sminktetoválók is részt vesznek.

Horváth Iza

Minden hónapban egyszer ingyenes szemöldök-tetoválást készít daganatos betegek részére. Már gondolkozott rajta egy ideje, nemrég pedig bejelentkezett hozzá konzultációra egy vendég, aki daganatos betegséggel küzd. Alexandra úgy gondolta, ez jel volt.

Bejegyzésében ezt írja: „Itt nemcsak egy szemöldök tetoválásról van szó, hanem a vendég lelkéről és annak gyógyításáról is bizonyos értelemben!”

Posztjából kiderül, hogy a bejelentkezéshez szükséges a kezelőorvossal való előzetes konzultáció, és az engedély. A szombathelyi szemöldök specialista Dr. Ruzsa Ágnes onkológus főorvosnővel konzultált. A kemoterápiás kezelés után 6-5 héttel lehetséges elkészíteni a tetoválást.

Az első tetoválást már el is készítette:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában