Bővül a csapat

2020.02.04. 13:00

Amigos-felvételi – Egy éve dolgozik a gyerekekért a szombathelyi csapat

Fennállásának első évfordulóját ünnepli az Amigos a gyerekekért alapítvány szombathelyi csapata. Egyúttal meghirdették harmadik tagfelvételüket is.

Polgár Patrícia

Új tagokat vár az Amigos-iskola

Fotó: VN-archív

Az Amigók játékos formában, saját szerkesztésű munkafüzeteikből tanítják a gyerkőcöket nyelvekre, ezzel szebbé téve a kórházban töltött napjaikat. A jelenleg kilencfős társaság olyan egyetemisták jelentkezését várja, akik társalgási szinten beszélnek bármilyen idegen nyelven és szívesen töltenének kéthetente pár órát a Markusovszky kórház kis betegeivel.

Új tagokat vár az Amigos-iskola
Fotó: VN-archív

Az első körre való jelentkezés három lépésből áll: egyrészt ki kell nyomtatni az alapítvány honlapján található, a Szombathelyre jelentkezőknek szóló feladatlapot. Csatolni kell hozzá az önéletrajzot is. Második lépésként ezeket el kell juttatni az ELTE Savaria Könyvtár és Levéltár 1. emeletére február 28-án 13 óráig. Akkor már csak a szintén a honlapon megtalálható Google Form kitöltése van hátra, a könnyebb beazonosíthatóság érdekében.

Ezután már csak várni kell, hogy behívják a jelentkezőt a március 6–7-i személyes találkozók egyikére. A sikeres beszélgetés után következik a felkészítés, ezt követően pedig – már teljes értékű csapattagként – a kórházi bevetések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában