óvatosan közelítsék meg

2020.03.24. 07:03

Katonai konvoj halad át kedden Vas megyén

Megnövekedett katonai járműforgalomra lehet számítani kedden több forgalmas útszakaszon – közölte a Honvédelmi Minisztérium. Vas megye is érintett

Bakos Ágnes

Katonák a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22. váltásának zárógyakorlatán az 5. Bocskai István Lövészdandár Vay Ádám Kiképzõ Bázisán Hajdúhadház közelében 2020. január 30-án. A magyar katonák márciustól hat hónapon át teljesítenek szolgálatot a NATO-parancsnokság alatt mûködõ nemzetközi békefenntartó haderõ részeként, feladatuk a rend és biztonság fenntartása Koszovóban. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Lengyelországba tartó katonai konvoj halad át az ország egy részén, a járművek hadgyakorlaton vettek részt Magyarországon.

Kedden 16 és 19 óra között közlekedik a járműsor, Újdörögdről indulnak, Vas megyébe a 84-es főúton lépnek, érintik Zsédenyt és az M86-ost, majd Csorna, az M85-ös, Abda, az M1-es, Mosonmagyaróvár, az M15-ös, és Rajka határátkelőhely az útvonal.

Óvatosan közelítsék meg a katonai menetoszlopot, segítsék annak biztonságos haladását – ezt kéri az autósoktól a Magyar Honvédség. A menet elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában