Teljesen megújulnak

2020.04.24. 07:00

Három szombathelyi utca szépülhet 300 millió forintból

Három utca újul meg háromszázmillió forintból a déli városrészben. A munkákat össze kell hangolni az aktuális víz- és gázbekötésekkel.

Budai Dávid

Tóth Kálmán képviselő ismertette a beruházás részleteit

Fotó: Cseh Gábor

Ahogyan arról tegnapi számunkban már beszámoltunk, majdnem háromszázmillió forintból újítják fel a Török Ignác, a Mészáros Lőrinc és a Vadász utcát a déli városrészben. Tóth Kálmán, a körzet képviselője csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatón az útfelújításo kat a városrész elmúlt 15 évének legnagyobb beruházásaként értékelte.

Tóth Kálmán képviselő ismertette a beruházás részleteit
Fotó: Cseh Gábor

Hozzátette: míg a Mészáros Lőrinc utcának az óvoda, addig a Vadász utcának a lakópark megközelítésében van stratégiai szerepe. Az utcákat teljesen felújítják, beleértve az útburkolatot, a járdát, az árkokat és a kapubejárókat is. A munkák befejezésére összesen nyolc hónapja van a három kivitelezőnek, ám az útfelújításokhoz elég lesz egy-két hónap is; sok helyen a munkákat az aktuális víz- és gázbekötésekkel kell összehangolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában