Gyerekemelési rekordkísérletét

2020.04.29. 07:00

Idén is megrendezik: Gyereket a magasba!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, melyet a Gyereket a magasba! névre keresztelt. Ezúttal azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik az esemény.

Polgár Patrícia

Tavaly Vépen sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez

Forrás: VN ARCHÍV

Tavaly több mint tízezren vettek részt a programon az ország 25 városában és több határon túli településen családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre emelték magasba gyerekeiket szüleik. Így mutatták meg, hogy a gyerek a legnagyobb érték és örömforrás, és hogy családban élni jó dolog. Az esemény megálmodója, a Három Királyfi , Három Királylány Mozgalom abban vállal szerepet, hogy a kívánt gyerekek megszülethessenek. Küldetésüknek érzik, hogy olyan feltételeket teremtsenek, amelyek ezt elősegítik. A rekordkísérlet idén sem marad el, csupán az online térbe költözik: a szervezők arra buzdítják most a kisgyermekes szülőket, hogy csatlakozzanak a rendezvényhez, és április 29-én 11 órakor otthon emeljék a magasba gyermekeiket.

Tavaly Vépen sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez
Fotó: VN ARCHÍV

Egy fergeteges élő showban többek között emelni fog Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté, Kiss Gergely, Mádai Vivien és még sokan mások. Az élő adást az emelés napján 10 óra 40 perctől a Három Királyfi , Három Királylány Mozgalom és a Gyereket a magasba hivatalos Facebook-oldalán követhetik figyelemmel azok, akik csatlakozni szeretnének az akcióhoz. Az esemény fővédnöke idén is Böjte Csaba ferencesrendi szerzetes. A mozgalom főszervezői és elindítói arra kérik a csatlakozókat, hogy egy videóban örökítsék meg az emelést, és azt töltsék fel a Gyereket a magasba! weboldalára, hogy egy hangulatos kisfilmben majd mindenkinek megmutathassák, milyen az, amikor egy egész ország emel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában