Örömhír

2020.04.15. 13:45

Néhány hónap múlva apuka lesz a Haladás csapatkapitánya – Ikreket várnak

Horváth Péter és párja már a babák nevét is kiválasztották, nagyon várják az érkezésüket.

vaol.hu

Haladás-Berettyóújfalu futsal magyarkupa döntő, 20200223, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A Haladás VSE-nél videóinterjút készítettek a kupagyőztes futsalcsapat kulcsjátékosával, amit fel is töltöttek a hivatalos közösségi oldalukra. Horváth Péter először az ünnepekről beszélt, majd következtek az örömhírről szóló részletek. A szombathelyi klub csapatkapitánya ugyanis idén nyáron apuka lesz, ráadásul párjával ikreket várnak. Viccesen megjegyezte, hogy érkezik az utánpótlás a csapathoz, hiszen mindkét baba fiú lesz. Már a nevüket is kiválasztották: Benett, és Botond, akik elméletileg július közepén érkeznek a világra, de az orvos szerint, mivel ikerterhességről van szó, ezért akár június közepén is megszülethetnek.

Horváth Péter elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt különösen vigyáznak, ezért a gyerekszobát is már jóval korábban berendezték. A Haladás futsalcsapatának csapatkapitánya nem titkolta, hogy szeretné, ha leendő fiai követnék apjuk példáját, és a szombathelyi klub kötelékében rúgnák a labdát. Mindenesetre mozgalmas és izgalmas időszak elé néz Horváth Péter.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában