Elismerés

2020.05.27. 07:00

Elsöprő sikert arattak a Dance Jam táncosai – Online megmérettetésen szerepeltek

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége által meghirdetett szólótánc versenyen a kőszegi Dance Jam tánccsoport három táncosának produkciója is elismerést kapott.

Gergye Liliána a Titkos kert koreográfiával első díjat kapott

Fotó: VN/Gergye-Payer Kata

Bár a koronavírus-járvány miatt számos sportesemény, kulturális rendezvény elmaradt, mégis sikerült megtalálni a módját, hogy a befektetett energia, munka ne vesszen kárba. Az egyik legszínvonalasabb táncszövetségként számon tartott Táncpedagógusok Országos Szövetsége online szólótáncversenyt hirdetett, így az otthoni edzés, gyakorlás mellett mégiscsak adódott lehetőség a megmérettetésre is. Gyermek kategóriában kilencvenkilenc nevezést regisztráltak, és küldtek be videót az értékes produkciókról a zsűrinek. Az ország minden részéről neveztek egyesületek, tánciskolák, művészeti iskolák növendékei.

Gergye Liliána a Titkos kert koreográfiával első díjat kapott
Fotó: VN/Gergye-Payer Kata

Ebben a népes és rangos mezőnyben a kőszegi Dance Jam tánccsoport három táncosa – Földesiné Németh Csilla – növendékei is küzdöttek a díjakért. – Az örömük határtalan volt, amikor értesültek róla, hogy mindhárman díjazottak lettek. Gergye Liliána a Titkos kert koreográfi ával első lett – különösen értékes ez, hiszen csak két első díjat osztottak ki. Füzi Dalma és Németh Mira második helyet

szerzett – mondta el lapunknak Földesiné Németh Csilla.

A kiosztott négy második díjból kettőt a kőszegi lányok kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában