Újabb kormányzati támogatás

2020.05.19. 16:17

Hende Csaba: Több mint 1 milliárd forint a szombathelyi kerékpárutak fejlesztésére

A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormánydöntést dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője osztotta meg facebook-oldalán ma délután.

Vas Népe

Fotó: VN-archív

„Kiváló hír a szombathelyieknek! Kerékpárutakra több mint egymilliárd forint jut kormány döntésének értelmében. Örülök, hogy szolgálhatunk!” – írta legutóbbi bejegyzésében dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője. A bejegyzéshez mellékelte a Magyar Közlöny 113. számának egyik oldalát, amin látszik: Szombathely Megyei Jogú Város kerékpárosbarát fejlesztése a TOP programban 1 milliárd 15 millió forint támogatásban részesült.

„A projekt keretében kerékpárutak építése, kijelölése, közlekedési csomópontok közlekedésbiztonsági fejlesztése Szombathely közigazgatási területén, valamint Szombathely közigazgatási területén kötött gyűjtésű kerékpáros közösségi közlekedési rendszer (közbringa) kiépítése valósul meg.” – olvasható a Magyar Közlönyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában