Ajánló

2020.05.28. 20:16

Horgászoldal és programok a Vas Népe pénteki számában

A Vas Népe pénteki számában olvashat arról, hogy támogatásra pályázhatnak a kis szálláshelyek tulajdonosai. Ajánlunk programokat és természetesen a pecásoknak is lesz miről olvasniuk horgász oldalunkon.

VN

A napokban jelent meg a legfeljebb nyolc szobát működtető magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztését célzó, 60 milliárd forint keretösszegű pályázat, amelyre június 4. és július 15. között nyújtható be támogatási igény. Az általunk megkérdezett szállás­adók nagyon örülnek a lehetőségnek.

A csényei óvoda udvarára új játékelemek kerültek, a fűnyíró traktor megkönnyíti a fűnyírást – a fejlesztésre és az eszközre tavaly a Magyar falu programban pályázott a település.

Répcelakon pedig immár hagyományosan szerveznek városi hulladékgyűjtést, a művelődési ház mögötti parkolóban konténerekbe gyűjtik május 28-tól június 2-ig az újságpapírt, kartonpapírt.

A járványhelyzet okozta korlátozások enyhítésével egy időben a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége úgy határozott, hogy az év hátralévő részében megtartja versenyeit, így a pecásoknak az idén is számos lehetőségük lesz a megmérettetésre hobbi és versenyző kategóriában egyaránt.

Hogyan versenyezhetnek a profik, milyen előírások vonatkoznak a hobbihorgászokra, erről is beszélt Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke. Kéthetente megjelenő horgász­oldalunkon olvashatnak még a Vasi vizek legjobb sporthorgásza versenysorozatról, arról is, hogy milyen gyermeknapi ajándékkal készül idén a szövetség a gyermek pecásoknak, és bemutatunk egy igazán nagy harcsafogást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában