Ajánló

2020.05.25. 20:53

Méhpusztulás Pornóapátiban és egy színes újrakezdés története – Ezekről is olvashat a keddi Vas Népében

VN

Száz méhcsalád hullott el a napokban egy pornóapáti méhészetben, a termelőnek 5-8 millió forintos kára lett. A laboratóriumi vizsgálatok eredményeire még várni kell, de a rovarokon tapasztalt tünetek alapján úgy gondolják, mérgezés okozhatta a pusztulást. A méhészek a növényvédő szerek használatának szigorúbb szabályozását sürgetik.

Közgazdász, nemzetközi szállítmányozó diplomával 13 év alatt logisztikai csoportvezető pozícióig vitte Sándorné Vasmán Judit. Közben jutott idő a hobbijára is: az évek alatt a keresztszemes hímzés mestere lett. Hat éve iker fiai születtek – a gyerekekkel otthon töltött idő alatt érett meg benne a gondolat: vállalkozást hoz létre. Ma már a nemzetközi piacon értékesíti termékeit: saját készítésű színpompás alapanyagokkal látja el vásárlóit, elsősorban az USA-ban kézimunkázókat. Egy színes és merész újrakezdés története a keddi Vas Népében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában