A Gárdonyi az élen

2020.06.05. 08:00

Sárváron is lezárultak az általános iskolai beiratkozások

A szülők a beiratkozás első szakaszában a Szent László-iskolába, a május 15-én lezárult második szakaszában a Gárdonyi- és a Nádasdy-iskolába írathatták be a gyerekeiket. Összesen 172 elsős kezdi meg tanulmányait a 2020/2021-es tanévben Sárváron. A legtöbb szülő ezúttal a Gárdonyi-iskolát választotta – a bizalom az igazgató szerint az intézményt jellemző kiváló szakmai munkának köszönhető.

Vas Népe

Németh Ernő, a Gárdonyi Géza Általános Iskola igazgatója köszöni a szülőknek a bizalmat. Ennyien még sose választották a Gárdonyit: „Egy vezetőnek ez a legnagyobb elismerés”

Fotó: Benkő Sándor

A legtöbben a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolát választották, ahol rekordszámú, 90 elsős kezdheti meg tanulmányait a 2020/2021-es tanévben – számolt be az eredményekről Németh Ernő igazgató, köszönetet mondva azoknak a szülőknek, akik bizalmat szavaztak a Gárdonyi-iskolának.

Németh Ernő, a Gárdonyi Géza Általános Iskola igazgatója köszöni a szülőknek a bizalmat. Ennyien még sose választották a Gárdonyit: „Egy vezetőnek ez a legnagyobb elismerés”
Fotó: Benkő Sándor

– A Gárdonyiba ennyi tanuló még sohasem iratkozott be, úgy gondolom, egy vezető számára ez a legnagyobb elismerés. Három első osztályt fogunk indítani, kiváló tanítónők kerülnek majd az osztályok élére. A bizalom annak is köszönhető, hogy minőségi szakmai munka folyik az intézményben, a kompetenciaméréseken tanulóink eredménye alapján az első 150 iskola között vagyunk, nagyon jó helyezéseket érnek el diákjaink az országos versenyeken is, igyekszünk mindent megbeszélni a szülőkkel – mondta el Németh Ernő.

Az előzetes számításoknak megfelelően két osztályt indíthat szeptemberben a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola – jelentette be Lakat Attila iskolaigazgató, miután lezárult az általános iskolai beiratkozás második szakasza. Az intézményvezető elmondta: szeptemberben 48 kisgyermek kezdheti meg az első osztályt az Alkotmány utcai iskolában.

A Szent László Katolikus Általános Iskolában 34 fővel ugyancsak két első osztály indul a 2020/2021-es tanévben – tájékoztatott Ördög Tibor iskolaigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában