Válás

2020.07.16. 07:58

Weisz Fanni és Hajmásy Péter elválnak, nem sikerült jól a korábbi Falco játékos házassága

Baj van? – találgatják Weisz Fanniék rajongói, miután a modell és férje hónapok óta nem osztott meg közös képet a közösségi oldalán. Aggodalmuk érthető, mert az influenszerek korában ritka az ilyen önmegtartóztatás.

vaol.hu/borsonline.hu

Hosszú ideje nem láttunk ilyen közös képet a párról

Fotó: Végh István/Bors

Lassan másfél hónapja nem láthattuk együtt Weisz Fannit és Hajmásy Pétert az Instagramon. Manapság a sztárok és sztárpárok szinte naponta osztanak meg tartalmakat magukról vagy egymásról a népszerű közösségi oldalon, ezért többekben felmerült a kérdés: hova tűnt a sztárpár a világhálóról? „Instaböjt” vagy házassági válság áll az eltűnésük mögött?

A szépséges modell az utóbbi hónapokban inkább szponzorált, reklámokat tartalmazó képeket oszt meg magáról, körülbelül bő egy hónapja nyilatkozott lapunknak arról, hogy együttes erővel hódítanak Péterrel az említett közösségi oldalon.

RENGETEG FIATAL KÖVET, AKIKNEK SZERETNÉK JÓ PÉLDÁT MUTATNI, AZ INFLUENSZERKEDÉS UGYANIS FELELŐSSÉGGEL JÁR, EZT MINDENKINEK TUDATOSÍTANIA KELLENE.

Mi a férjemmel, csakis olyan céggel szerződünk, és csak olyan termékeket reklámozunk, amelyeket előzetesen ki- vagy felpróbáltunk, megkóstoltunk, amelyben hiszünk és amely meggyőzött minket – magyarázta Fanni.

Hosszú ideje nem láttunk ilyen közös képet a párról Fotó: Végh István/Bors

Hölgyrajongói követik minden mozdulatát, miközben ruha- és sminktippeket lopnak tőle, a férfiak pedig ámulnak, milyen gyönyörű a modell.

KEDVES FANNI! GYÖNYÖRŰ, NAGYON CSINOS, SZEXI HÖLGY VAGY. SZÉP ESTÉT KÍVÁNOK NEKED, PUSZI

– írta az egyik férfikommentelő a számtalan hasonló, bókoló megjegyzés között, amit biztos, nehéz lehet egy odaadó férjnek olvasni.

Mint az nemrég kiderült, a gyanú nem volt alaptalan. Szerdán késő este tudatta követőivel Fanni, hogy házassága véget ért.

Sziasztok! Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból! Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.

– írta Instagram-fotója mellé Weisz Fanni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában