Járvány

2020.08.28. 12:57

Hende Csaba is házi karanténba került – Az első tesztje negatív lett (Frissítve!)

vaol.hu

Fotó: Facebook/Hende Csaba

14.40

Dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke hivatalos közösségi oldalán tájékoztatta követőit a kialakult helyzettel kapcsolatosan:

" data-show-text="true" data-width="">

">Kedves Követőim!

A koronavírus itt van közöttünk, és a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is tudtunkon kívül...

14.20

Időközben a szombathelyi önkormányzat is egy közleményt juttatott el lapunkhoz, amit változtatás nélkül jelentetünk meg:

Ahogy az a hírekben is megjelent, házi karanténba vonult dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, aki a szombathelyi városvezetés több tagjával együtt részt vett szerdán a duális mérnökképzésről szóló egyeztető fórumon.

Tájékoztatásul közlöm, hogy a meghívott vendégek és a sajtó képviselői is betartottak valamennyi járványügyi előírást: a felszólalások kivételével a fórumon mindenki szájmaszkot viselt és a kézfogástól is tartózkodtak.

Az esemény járványügyi szempontból biztonságos körülmények között zajlott és bízunk benne, hogy dr. Hende Csaba képviselő úr koronavírus-tesztje negatív lesz.

12.45

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Hollik István országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója fertőződött meg koronavírussal. Hollik István a bejegyzésében leszögezte: minden járványügyi előírást betartott, nem járt külföldön, így egyelőre nem lehet tudni, honnan kapta el a fertőzést. Csütörtök délután kiderült, hogy kormánytagok vonultak otthoni karanténba vonult.

Pénteken a Magyar Nemzet arról tájékoztat, hogy Hende Csaba frakcióvezető-helyettes, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, de mindkettejük tesztje negatív lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában