Táguló horizontok

2020.09.22. 07:00

KRAFT-válaszok az új kihívásokra

Miszlivetz Ferenc professzor, a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete főigazgatójának köszöntőjével kezdődött tegnap Táguló horizontok címmel a VI. KRAFT-konferencia a Jurisics-vár lovagtermében.

Tóth Kata

Dr. Navracsics Tibor, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna fejlesztéséért felelős kormánybiztos a megnyitón Fotó: UT

Fotó: OHR Tibor

A megnyitón üdvözölte a jelenlévőket és a konferenciát egyéb online felületeken követőket dr. Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program és az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa, Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője és Básthy Béla, Kőszeg polgármestere is.

Dr. Navracsics Tibor, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna fejlesztéséért felelős kormánybiztos a megnyitón Fotó: UT

A ma folytatódó rendezvény kerekasztal-beszélgetésein és előadásain szóba kerülnek a Nyugat-Pannon régió lehetőségei, a kihívásokra adott KRAFT-válaszok és a kreatívipar régiófejlesztésre gyakorolt hatása is. Kutatók, polgármesterek, egyetemi vezetők, turisztikai szakértők és önkormányzati vezetők tárgyalnak egyebek mellett a Veszprém–Balaton-régió fejlesztéséről, a Pannon Városok Szövetsége együttműködéséről; a klímaváltozásról, valamint a kreativitás, turizmus, gazdaság témáját érintve is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában