Mindig talál feladatot

2020.10.15. 07:00

Április óta irányítja a vépi Gameszt Császár Károly

Április 1-jétől Császár Károly kapott megbízást a vépi Gamesz igazgatói pozíciójára. Eddigi tapasztalatairól, terveiről kérdeztük a vezetőt.

Tóth Kata

Császár Károly, a Gamesz vezetője. Sokrétű a tevékenységük: az e-hulladékgyűjtéskor a házaknál felhalmozott műszaki cikket segítettek a gyűjtőhelyre szállítani Fotó: Cseh Gábor

Fotó: Cseh Gábor

– Sok a feladat, köztük számtalan az ad hoc jellegű, időnként feszített a tempó, sűrű hétköznapokat élünk a munkatársaimmal – mondja a vezető. Tevékenységi körükhöz tartozik a közterületek tisztán tartása, a parkok és a temető állapotának fenntartása, az intézményekben és a köztereken felmerülő karbantartási munkákat is ők végzik, a rendezvényhelyszínek kialakításáért is felelnek. A városnak három kisbusza van, ha közcéllal, például a sportkör vagy az iskola igényli, ők bocsátják rendelkezésre. Hozzájuk tartozik a város konyhája is: főznek az óvodára, az iskolára és vendégétkezést is biztosítanak. Télen a szociális célú tűzifa kiosztásánál lesz szükség munkatársaira.

Császár Károly, a Gamesz vezetője. Sokrétű a tevékenységük: az e-hulladékgyűjtéskor a házaknál felhalmozott műszaki cikket segítettek a gyűjtőhelyre szállítani Fotó: Cseh Gábor

A nyárról elmaradt teendőkről is listája van Császár Károlynak: akad felújítás a temetőben, a sportpálya melletti erdőrészlet tisztítását is tervbe vette, faültetés és rendezvény is várható, leállás tehát nem lesz. Egy irodai alkalmazott, a sportpálya gondnoka, egy sofőr, két karbantartó és kilenc közfoglalkoztatott látja el a felsoroltakat, és a konyha dolgozói is a Gameszhoz tartoznak.

Császár Károly a munkaköre mellett egy kereskedelmi vállalkozást vezet. Hat éve költözött a családjával Vépre, megtalálta a számítását a lakóhely és a munka szempontjából is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában