VN információ

2020.10.03. 07:08

Új vezérigazgatót is választottak a VASIVÍZ-nél

A VASIVÍZ ZRt. vezetőségének tájékoztatása szerint közgyűlésük ötéves határozott időre választott Igazgatósági- és Felügyelő Bizottsági tagokat. A műszaki igazgató – aki egyben Csempeszkopács polgármestere – lett az új vezérigazgató.

VN

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Az igazgatóság elnöke Dr. Ipkovics György lett, alelnöke Kovács László, igazgatósági tagok: Dr. Máhr Tivadar, Kovács Márta Mária, Huber László. A felügyelőbizottság elnöke Bebes István, alelnöke Németh Ákos, felügyelő bizottsági tagok: Kovács Tilda Matild, Horváth Zoltán, Kovács László, Horváth Róbert.

A VASIVÍZ ZRt. 2020. szeptember 25-ei Közgyűlése lezárta a társaságnál 2020. szeptember 23. óta fennálló átmeneti helyzetet azzal, hogy egyhangúlag Krenner Róbert műszaki igazgatót választotta meg a VASIVÍZ ZRt. új vezérigazgatójának. A Közgyűlés döntése szerint Krenner Róbert 2020. szeptember 28-tól látja el új munkakörét.

Krenner Róbert Csempeszkopács polgármestere. Mivel a vezérigazgatói és a polgármesteri pozíció összeférhetetlen egymással, Kenner Róbertnek harminc napon belül le kell mondania a polgármesterségéről, és a településen időközi választásokat kell majd kiírni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában