Változás

2020.11.04. 13:47

Egyirányú lesz az Aréna utca Szombathelyen

Bizottsági döntés értelmében hétfőtől, azaz november 9-től az Aréna utcába a Thököly Imre utca felől lehet behajtani a Zrínyi Ilona utca irányába. Az egyirányúsítás pozitív hozományaként így biztosítható a parkolás az óvoda felőli oldalon parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával fél órára. A kerékpáros közlekedés mindkét irányból engedélyezett – olvasható a közleményben.

vaol.hu

Fotó: pixabay.com

Részletek:

A Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság még korábban tárgyalta meg a „Javaslat Szombathely város területén forgalmi rend változtatással kapcsolatos döntések meghozatalára” című előterjesztést, és Szombathely MJV Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2019. (X.31.) Önk rendelet 54. § (1.) bekezdés 25. pontja alapján az alábbi döntést hozta: a Bizottság egyetértett azzal, hogy az Aréna utca egyirányúsításra kerüljön a Thököly Imre utca felől a Zrínyi Ilona utca irányába, hogy az óvoda felőli oldalon a parkolás biztosítható legyen parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával 30 perces időtartamra.

A fentieket az óvoda használatbavételét követő 3 hónapon belül kell teljesíteni, ennek időpontja 2020. november 9.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában