gyermekmosoly

2020.11.09. 07:00

Fotópályázat: édes pofik, tündéri mosolyok, kedves grimaszok versenye könyvekért

Idén ősszel ismét útjára indítjuk fotópályázatunkat, amelynek révén a megye legcukibb gyermekeit keressük. Ha sikerült elkapnia egy pillanatot, amikor gyermeke megvillantja legtündéribb mosolyát vagy kedves grimaszát, ne habozzon, nevezzen a versenyünkre!

Vas Népe

Az online nevezés és szavazás már elkezdődött, és november 12-én 12 óráig tart. Az online eredményhirdetés november 13-án lesz a vaol.hu-n.

A szavazószelvényeket november 16-tól december 9-ig jelentetjük meg lapunkban. A print szavazatok beküldési határideje: december 14., a print eredményhirdetés: december 17-én lesz. Ha lefotózta a gyermekét, feltöltheti a képet a vaol.hu online űrlapján, amelynek adatait pontosan kell kitölteni, és jelölni kell a korosztályi kategóriát, hogy részt vehessen a játékban. Ezután nincs más teendő, mint mozgósítani a rokonokat, barátokat, ismerősöket, és minél több szavazatot gyűjteni, hogy az édes pofik megnyerhessék az értékes Libri-könyvcsomagok egyikét.

És egyébként is: ki tudna ellenállni egy bájos gyermek­arcnak? Egy mosolynak, egy kacagásnak, egy vicces grimasznak? Az egyre kevesebb fénnyel járó őszi napokon, az egyre hosszabb estéken nincs semmi, ami alkalmasabb volna arra, hogy derűt lopjon a mindennapokba, mint az, ha sok-sok kedves kisgyerek (és nagyobbacska gyerek) arcképe mosolyog ránk a Vas Népe online felületén – és nyomtatásban is. A jókedvet pedig honorálni illik: ezúttal szavazattal.

Pályázni november 12-én 12 óráig lehet, érdemes mielőbb feltölteni a gyermek fotóját, hogy minél többen szavazhassanak rá a „Szavazás” linkre kattintva, két kategóriában: 0–3 éves és 4–7 éves korosztályban.

Az online forduló mindkét kategóriájában (a 0–3 évesek és a 4–7 évesek között is) az alábbi nyeremények illetik a legtöbb szavazatot szerzett gyermekeket:

1. díj: 15 000 Ft értékű Libri-könyvcsomag

2. díj: 11 000 Ft értékű Libri-könyvcsomag

3. díj: 8000 Ft értékű Libri-könyvcsomag

Az online fordulóban legtöbb szavazatot kapott 30 fotó automatikusan bekerül a Vas Népébe, ahol november 16-tól újabb versenyben vesz részt további Libri-nyereményekért, mindkét kategóriában, illetve korcsoportban ugyanilyen értékű könyvcsomagok várnak az első három helyezettre. Ha megpróbálja, sok szép és izgalmas percet szerezhet a családjának, az elnyerhető könyvek mellett a verseny élménye is maradandó emlék.

A verseny szabályai röviden a következők:

Csak az adott témában fogadunk el fotókat, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe. A versenyben csak Vas megyében élő családok vehetnek részt; egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön-külön pályázást. Egy szavazó egy Facebook-profillal képenként egy szavazatot tud leadni; a feltöltött fotó mellett pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába szánja (0–3 vagy 4–7 év).

Ha nincsenek megfelelően feltüntetve az adatok, és a kategória nincs megadva, a végeredménynél nem vesszük figyelembe. Egy gyermek csak egy fotóval vesz részt a versenyben, azaz kizárólag csak egy díjat nyerhet meg.

Ha kérdése vagy problémája van a játékkal vagy a nevezéssel kapcsolatban, kérjük, a [email protected] e-mail-címre írjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában