meghallgatta a problémákat is

2020.12.19. 07:00

Ajándékot vitt a szociális intézet dolgozóinak Dr. Hende Csaba

Ajándékkal lepte meg dr. Hende Csaba a szociális intézet dolgozóit, a tisztelgő látogatáson jutott idő beszégetésre is.

Budai Dávid

20201217 Adományokat vitt Hende Csaba országgyűlési képviselő a Szakosított Szociális Intézetbe, A képen Hende Csaba és Fekete Árpád igazgató, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

A Vas Megyei Szakosított Szociális Intézetet is felkereste dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, aki hangsúlyozta: tudja, hogy a megbecsülés messze van még attól, amit megérdemelnének, pedig 2010 óta megduplázódott a szociális szférában munkát vállalók fizetése. Az intézet dolgozóinak szánt ajándékcsomag itt sem maradhatott el, de jutott idő beszélgetésre is. Fekete Árpád, az intézmény vezetője kiemelte: ők is értékteremtő munkát végeznek, hiszen általuk válik lehetővé, hogy az ellátottak rokonai úgy dolgozhassanak, hogy közben nem kell aggódniuk szeretteik miatt. A csaknem egyórás beszélgetésben szóba kerültek a járvány okozta nehézségek, a látogatási és felvételi tilalom kérdése, de a legégetőbb anyagi gondok is. A képviselő megígérte, minden tőle telhetőt megtesz a terhek csökkentéséért.

Kiemelt képünkön Dr. Hende Csaba és Fekete Árpád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában