Továbbtanulás

2020.12.30. 07:00

Felvételizők, figyelem: lehet jelentkezni!

Mintegy kétezer új hallgató kezdheti meg nappali képzésben felsőoktatási tanulmányait Szombathelyen 2021 szeptemberétől. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a győri Brenner János Hittudományi Főiskola is indít itt szakokat.

Cseh-Egyed Bernadett

20201229 Megjelent azúj felvételi tájékoztató, Illusztráció, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A felvi.hu oldal tájékoztatója szerint nappali képzésre 1734, esti vagy levelező munkarendben pedig 1410 hallgatót vár az ELTE Szombathelyre. Osztatlan képzésben tíz féléves tanári szakok indulnak, választható anglisztika, szlavisztika, germanisztika, továbbá lehet tanulni képi ábrázolást és történelmet is a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központban. Az Informatika Karon szombathelyi székhellyel indul a többi közt gépészmérnöki és programtervező informatikus szak, a Pedagógiai és Pszichológiai Karon pedig közösségszervezés, pszichológia, rekreáció és életmód, sportszervezés.

A Pécsi Tudományegyetem nappali képzésben 166, esti, illetve levelező formában további 204 helyet hirdetett meg Szombathelyre. A már hagyományos csecsemő- és kisgyermeknevelő, védőnő, szociális munka, továbbá az ápolás és betegápolás szakok indulnak itt 2021 szeptemberében. A győri Brenner János Hittudományi Főiskola nappali képzésben 32, esti és levelező munkarendben pedig 26 hallgatót vár Szombathelyre. A jelentkezőknek február 15-éig kell dönteniük, hol és milyen formában folytatják tanulmányaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában