visszatekintő

2021.01.07. 14:42

Visszatekintünk a 2020-as év első felében történt balesetekre

A 2020-as év is bővelkedett jó vagy szomorú okból emlékezetes eseményekben, az alábbiakban néhány fotó erejéig visszatekintünk az év első felében történt balesetekre. 

Horváth Balázs

20200127 Halálos baleset a 86-os úton Balogunyom és Szombathely között Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

Fotó: Horváth Istvánné

Felborult egy kisteherautó a jeges úton Vönöck közelében

Fotó: Horváth Balázs

Januárban rengeteg baleset történt a jeges utak miatt, a fenti kép Vönöck közelében készült 2020.01.22-én, ahol nem messze egymástól két baleset is történt. Mindkét helyen teherautók csúsztak az árokba.

Halálos baleset Balogunyomnál

Fotó: Horváth Istvánné

 

A január vége egy másik baleset miatt is emlékezetes volt, Balogunyom közelében egy hölgy hajtott autójával egy kamionnak. A sofőr a helyszínen elhunyt. Szomorú, de többen is elhajtottak a baleset helyszíne mellett segítségnyújtás nélkül.

Viharkárok a Jeli Arborétumban

Februárban többek között szélviharról számoltunk be, a Jeli Arborétumban is nagy károkat okozott a vihar, több fa is kidőlt.

Fotó: Horváth Balázs

Olajfolton csúszott meg, vízzel teli árokba borult egy Opel Sárvár közelében

Fotó: Horváth Balázs

 

Március végén a képen látható személyautó csúszott meg azon az olajon, ami egy munkagépből folyt ki. A traktor vezetője bejelentette a segélyhívón, hogy olaj került az útra több kilométeres szakaszon, de a segítség már későn jött, addigra baleset is történt.

Halálos baleset Táplánszentkereszt közelében

Március elején egy másik balesetről is beszámoltunk, ez sajnos halállal végződött: Táplánszentkereszt közelében kanyarodott teherautó egy személyautó elé. Az utóbbi jármű vezetője nem használta a biztonsági övet, a balesetben a helyszínen elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában