Minden páros a döntőben táncolt

2021.03.10. 07:00

A Dunántúl legjobbjai a Lorigo TSE táncosai

Kaposvár Mint arról írtunk, az elmúlt hétvégén Kaposváron rendezték meg az év első táncversenyét, a Nyugat-Magyarországi Területi Bajnokságot. A Lorigo TSE a tavalyihoz hasonlóan a legeredményesebb dunántúli klubként szerepelt a megmérettetésen.

Vas Népe

Fotó: VN/Lorigo TSE

Az egyesület táncospárjai 7 arany-, 3 ezüst-, 4 bronzérmet és számos döntős helyezést szereztek. Minden lorigós páros a döntőben táncolt. Az egész napos verseny a jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt zárt kapuk mögött zajlott, azonban a tánckedvelők és a szurkolók online adásban láthatták.

Területi bajnoki címet hoztak haza a Lepsényi Gábor–Faludi Olívia páros Junior 1 C mindkét táncnemben, Udvardi Gergő – Nagy Jázmin Viktória Junior 2 E kategóriában, Bene Nándor – Gerencsér Zsófia Junior 2 D kategóriában, Simon Áron – Korn Vivien Ifjúsági D kategóriában, Cziráki Bálint – Balogh Anna, Ifjúsági B, valamint Kovács Ádám – Faludi Eliza Eszter Ifjúsági A kategóriában.

Kiemelt képünkön: A Lorigo TSE magas osztályos versenyzői

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában