állapotfelmérés

2021.03.27. 08:27

Fejlett technikával vizsgálták át az egyik sárvári utca csapadékcsatornáját

Csatornavizsgáló kamera-berendezéssel vizsgálták át a Laktanya utcai csapadékcsatorna vezetéket. Ezzel az eljárással könnyen képet kapnak a szakemberek a vezeték állapotáról, esetleges hibáiról, vagy a dugulás okáról.

vaol.hu

Fotó: Sárvár Lendületben Facebook-oldal

A mai modern világunk találmányai az élet minden területét jelentősen megkönnyítik, és számos praktikus lehetőséget kínálnak a hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzéshez – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">olvasható a Sárvár Lendületben elnevezésű közösségi oldalon. A csatornavizsgálat, tisztítás és javítás területén innovatív megoldást biztosít a kamerás csatornavizsgálat, melynek köszönhetően könnyedén karbantartható, tisztítható a csatorna és hosszabb élettartam biztosítható.

A Laktanya utcában már mosatták, tisztították is a csapadékcsatornát. A város területén a rendszer tisztítása már tavaly elkezdődött, és az idén Sárvár több pontján is tisztítják még a csapadékcsatorna -rendszert, hogy heves esőzések idején is el tudja vezetni a nagy mennyiségű csapadékot.

" data-width="500" data-show-text="true">

">KAMERÁVAL VIZSGÁLTÁK ÁT A LAKATANYA UTCAI CSAPADÉKCSATORNÁT!

A csatornavizsgáló kamera-berendezéssel vizsgálták át a...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában