értekezlet

2021.03.04. 07:00

Új tárlattal mutatnak be értéktárakat Vépen

Jelenleg senki sincs karanténban a településen, ez is kiderült a hét eleji vezetői értekezleten. A Vépet érintő aktualitásokról Kovács Péter polgármester számolt be.

Vas Népe

20210303 Kiállítást rendeznek be a Kúltúrházban, Vép, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

A védőnők a járványhelyzetben továbbra is csak azokhoz a családokhoz mennek újszülöttet látogatni, ahol ezt a szülők kifejezetten igénylik.

Az óvodában lefutóban van a megfázásos megbetegedés, jelenleg 110 gyermekről gondoskodnak. Az apróságok is várják a tavaszt, múlt héten elégették a kiszebábot. Az általános iskolában a tankerület engedélyével a portaszolgálatot az eddigi négy helyett nyolcórás munkakörben látják el.

Jelenleg senki sincs karanténban Vépen – mindezek témát adtak a hét elején esedékes vezetői ülésen, amelyet kéthetente rendszeresen összehív a polgármester. Szóba került az is, hogy a művelődési ház hétfőn beadta a jelentkezést a hungarikumpályázatra.

Kovács Péter bejelentette még: március 15-ét az idén sem a megszokott módon ünneplik Vépen. A készülő műsort online követhetik majd az érdeklődők. A polgármester és az intézményvezetők március 12-én, pénteken 11 órakor koszorúznak a templomkerti kopjafánál. A virtuális térben ugyanezen a napon kiállítás nyílik: Leader-­pályázatban szereplő települések értéktárait mutatják majd be a Boglya együttes közreműködésével.

Kiemelt képünkön: Iszakné Koszorús Judit, Tancsics Anna és Beke-Tolnai Renáta készíti elő a tárlatot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában