meghirdették

2021.04.09. 07:00

Talán lehet AlteRába fesztivál Körmenden

Az AlteRába főszervezői bízva az oltások sikerében meghirdették idén nyárra is a fesztivált. Július 13-a és 17-e között tartanák meg a rendezvényt, a már tavaly meghirdetett fellépőkkel.

Polgár Patrícia

Fotó: VN-archív

Hegedüs László Hege, a fesztivál főszervezője elmondta: amennyiben idén sem engedélyezik, hogy a befogadóképesség ötven százalékát, napi 1500 fesztiválozót fogadjanak – ennyi ember lenne szükséges ahhoz, hogy a fesztivál ne legyen veszteséges –, akkor a tavalyi szisztémát fogják követni. – A legfontosabb, hogy minél többen oltáshoz jussanak és védettséget szerezzenek. Erre alapozva bízunk abban, hogy ha korlátozásokkal is, de megtarthatjuk a fesztivált. Azonban fontos, hogy mi nem szeretnénk oltottsághoz kötni a belépést – fejtette ki a főszervező.

Hegedűs László Hege: több verzióval készülünk
Fotó: VN-archív

Hege hozzátette, arra az esetre, ha a fesztivál nem jönne össze, lesz B tervük is, a tavalyihoz hasonlóan hétvégente 500 fős koncerteket fognak tartani.

Egyéb óvintézkedésekkel is készülnek a fesztiválra a szervezők: vásároltak lázmérőket, helyeznek majd ki kézfertőtlenítőket, de gondolkodnak egy ózonos fertőtlenítő beszerzésén is.

A nagy fesztivál tavaly elmaradt, így 2021-re nem hirdettek meg külön jegyértékesítési időszakot. Ugyanazzal a fellépőlistával, amit a múlt évre terveztek, készülnek az idei fesztiválra – még a napi bontás is megegyezik. Így azok, akik a 2020-as AlteRábára jegyet vásároltak, felhasználhatják azt az idei rendezvényre is.

Elképzelhető, hogy az 1500 fős limit elérése után a szervezők meghirdetik, hogy minden jegy elkelt, így aki szeretne egy jót bulizni a nyáron, annak nem árt résen lennie!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában