ezt nézze meg!

2021.05.23. 11:30

Mutatjuk a szombathelyi luxusingatlant, amit a Keresztapával hirdetnek – fotók

“Még Marlon Brando is megirigyelhetné” a most következő, gigantikus otthont. Legalábbis a hirdetők szerint mindenképp. Sok-sok fotó a megye egyik legexkluzívabb, eladó házáról!

vaol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Szombathelyen vált eladóvá ez a kifinomult luxus kivitelezésű családi ház .. Még Marlon Brando is megirigyelhetné! Az ingatlan egy 2 épület egységből álló, de több funkciót is ellátó, luxuskivitelű lakóház és iroda.

Fotók: ingatlanbazar.hu

Az utcafront felőli kisebb épületben találhatóak az irodák, a hátsó nagy épületben pedig alul egy nagy lakás, tetőtérben pedig két kisebb lakás kapott helyet. A lakóépülethez csatlakoztatva egy dupla garázs és egy tároló helyiség is helyet kapott.

Az ingatlan minden részletére rendkívüli igényesség jellemző, a burkolatok, berendezések, valamint az épülethez felhasznált anyagok első osztályúak, a terek tágasak, a kert igényesen parkosított. Van közel 300 millió forintja? Akkor ne habozzon! [...]”

További képek és részletek ITT és ITT érhetőek el az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában