Sitke

2021.08.27. 15:00

Pannon Horizontok

Három egykor a fővárosból Sárvárra és környékére költözött, mára ősz hajú fiatalember együttműködése révén Pannon Horizontok címmel nyílt dr. Kereszty Gábor fotókiállítása a sitkei kastélyban.

Pajor András

A rendezvény házigazdája Kovács Ferenc sitkei fogadós, a Vas Megyei Közgyűlés egykori elnöke volt, a kiállítást Gróf István zenei író, Sárvár volt alpolgármestere nyitotta meg. – A Pannon-térség szeretete az alapja a barátságuknak, a fotóművész képei is a táj iránti kötődésről vallanak – szólt köszöntőjében Kovács Ferenc. Dr. Kereszty Gábor sok évtizede fotografál. A fekete-fehér filmes időszak után a digitális technika adta lehetőségeknek, a színes képalkotásnak is a kedvelője lett. – Ugyanabba a különleges szellemiséget sugárzó nyugat-dunántúli tájba szeretett bele ez a három expesti fiatalember, amibe annak idején Berzsenyi Dániel is – jegyezte meg Gróf István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában