Répcelak

2021.09.10. 21:00

Megmozdul a város: KRESZ-park-átadó

Az Európai Mobilitási Hét kapcsán Répcelak is megmozdul. Szeptember 17-én reggelivel jutalmazzák a közintézmények környezettudatos módon közlekedő dolgozóit, és átadják a felújított KRESZ-parkot is.

Polgár Patrícia

A répcelaki mobilitási programon „bringás reggelit” kapnak a fenntartható közlekedés jegyében a Répcelaki Közös Önkormányzati Hivatal, valamint a Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár azon dolgozói, akik gyalogosan, kerékpárral vagy rollerrel érkeznek a munkába, ezzel is odafi gyelve az egészségre, környezetük megóvására. Szintén aznap, tíz órakor adják át a nemrégiben felújított KRESZ-parkot, valamint a használatához bérelhető, frissen beszerzett kerékpárokat. Az átadót követően a répcelaki rendőrőrs dolgozói ismertetik meg a gyermekeket a biztonságos és fenntartható közlekedés alapvetéseivel. Emellett különféle közlekedési eszközöket is kipróbálhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában