Munkaerőpiac

2021.10.15. 21:00

Legyen a kiállítónk! – November 3-án Vas Népe Állásbörze

Betöltené nyitott pozícióit? Erősítené munkáltatói márkáját? Személyesen találkozna jövőbeli munkatársaival? November 3-án, szerdán az Önök cégét is várjuk kiállítónk közé a Vas Népe Állásbörzére az Agora – Művelődési és Sportházba.

Vas Népe

Fotó: VN-archív

2019 őszén szervezett utoljára állásbörzét a Vas Népe. 2020 tavaszán a koronavírus-járvány fenyegetésében már nem tarthattuk meg hagyományos tavaszi munkaerőpiaci fórumunkat a sportházban. Fontosnak érezzük, hogy két év kihagyás után ismét lehetőséget adjunk a munkaadóknak és a munkavállalóknak a beszélgetésre, a találkozásra. Azt látjuk ugyanis, és partnercégeink is azt tapasztalják, hogy átrendeződés van a munkaerőpiacon éppen a pandémia következményeként – mondja Németh Balázs megyei értékesítési vezető

Szerinte keveset mutatnak helyzetükről a munkáltatók, ezzel párhuzamosan bizonytalanok a munkavállalók is, nehezebben mozdulnak, féltik a munkahelyüket. A november 3-i Vas Népe Állásbörzével lapunk célja éppen az, hogy ki-ki feltérképezhesse, milyen a kereslet és a kínálat, mely pozíciók kiadók jelenleg a munkaerőpiacon.

A jól bevált helyszínen és körülmények között, a higiéniára és a biztonságos feltételekre kiemelt hangsúlyt helyezve a sportházban adunk lehetőséget a cégeknek a bemutatkozásra. Hat sikeres, több száz látogatót vonzó állásbörzével a hátunk mögött várjuk termelő, szolgáltató, tanácsadó, képző, munkaerő-közvetítő cégek jelentkezését, amelyek a közelmúltban végzett vagy már tapasztalattal rendelkező szakembereket, alap-, közép- vagy felsőfokú végzettségű munkavállalókat, betanított munkásokat, gyakornokokat, megváltozott munkaképességűeket keresnek nyitott pozícióikra. (Korlátozott számban vannak még kiadó helyek.) A munkaerőpiaci fórumon a cégek személyesen tájékoztathatják tevékenységükről az érdeklődőket. Lehetőség lesz helyszíni interjúztatásra, előszűrésre, akár tesztíratásra is. Egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR-cikket a vaol.hu internetes oldalunkon.

Leendő kiállítóink érdeklődhetnek a 06-20-266-1846-os telefonszámon vagy e-mailben Németh Balázs megyei értékesítési vezetőnél a balazs.nemeth@ mediaworks.hu címen.

Kiemelt képünkön: Minden alkalommal több száz látogató fordult meg munkaerőpiaci fórumunkon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában