Beszélgetés

2021.10.19. 07:00

Szombathelyi fórum a Védett Társadalom Alapítványról – Divatossá kell tenni a normálist

Néhány hónapja működik és már nemzetközi szinten jelen van a Védett Társadalom Alapítvány. Vezetői, Földi László és Földi-Kovács Andrea pénteken a Polgári Egyesület Szombathelyért meghívására beszéltek működésükről, terveiről, tevékenységük céljairól.

VN

Beszélgetés és fórum Földi-Kovács Andreával és Földi Lászlóval, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumának tagjával és elnökével, 20211015, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

„Életigenlő, biztonságos, a hitüket, kultúrájukat és hagyományaikat szabadon megélő egyének, családok, közösségek és nemzetek sokszínűségére épít a Védett Társadalom Alapítvány. Védelmet nyújt a fizikai, biológiai és erkölcsi határok felszámolására törekvő globalista szervezetekkel és ideológiákkal szemben” – szerepel honlapjukon. Földi László titkosszolgálati szakértő, kuratóriumi elnököt és Földi-Kovács Andrea újságíró, televíziós műsorvezető, kuratóriumi tagot Horváth Csaba, a Polgári Egyesület Szombathelyért elnöke kérdezte mintegy 150 fős közönség előtt a szalézi rend Don Bosco Művelődési Házában.

– A hagyományos értékek a nemzeti kultúra, a polgári és keresztény értékek, a család megőrzése érdekében alapít nemzetközi hálózatot az alapítvány, amely nem titkoltan a Nyílt Társadalom Alapítvány ellenében született meg, amely elképesztő erővel, rengeteg pénzzel és magát jól pozícionálva hozott létre egy nemzetközi világhálózatot, amelynek stratégiai célja egy bizonyos érdekcsoport (háttérerő) érdekében átalakítani a társadalmakat, szokásaikat, eltüntetni mindazt, ami az ember alapértéke – fogalmazott a felütésben Földi László. Mint mondta, olyan elfogadhatatlan, meglehetősen morbid világképet próbálnak megvalósítani, amely semmiképpen nem támogatható. A hallgatóságot emlékeztette: az elmúlt évtizedekben külön-külön jelentkező problémákkal találkoztunk, mint a kereszténység üldözése, a normális család vagy éppen a nemzetállam szükségességének megkérdőjelezése, és az ellenük való védekezést is külön képzeltük el. Megjelent az illegális migráció és egy globális világ felépítésének eszméje – ekkor már látszott, hogy mindegyik elméletnek, mozgalomnak, filozófiának ugyanott van az eredője: egy szűk érdekcsoport akarata érvényesül, amely rövid távon káoszt teremt, hosszú távon a diktatórikus központi hatalmat valósítja meg.

– Amikor megnevezhető az ellenfél, akkor adódik az ellene való védekezés lehetősége is: az ellenünk acsarkodó rendszer ellen szerveződött a Védett Társadalom Alapítvány. Ellenfele az erejét abból nyeri, hogy hálózatban tevékenykedik, civil rendszer alapon működik. A NGO-k konspiráltan épültek ki, sok embert képesek voltak begyűjteni, aztán megmutatták igazi arcukat, Kiderült, hogy a fő céljuk Európa elfoglalása, átalakítása, tönkretétele, értékeink lerombolása. A társadalmak negatív spirálba kerültek, identitásválság alakult ki, normabontás, amelyhez az utolsó lökést az adta, amikor Európán belül megnyitották a határokat. (Ez szabadságérzetet vált ki az emberekből, ám a határnyitás egyúttal az identitás rombolását is jelenti. Az idegen földrészről érkezők bejutnak a társadalmakba, az adott ország számára ez zuhanórepülést eredményez. Ha a tendencia tovább folytatódik: eltűnnek a nemzetállamok, eltűnik a társadalom lényege.) A brüsszeli logika ma arra épít, hogy a világot oszthatatlan egységgé tegye, így könnyebb elérni a profitcélokat. A folyamatot meg kell állítani, mégpedig ugyanazzal az eszközzel, amellyel a másik fél támad, ami nem más, mint a hálózat és a civilség. Sokkal keményebben, aktívabban felléphetünk a kereszténység, a hagyományos család és az élet védelmében, a nemzet kultúrájának, hagyományainak megőrzésében, a rend és a biztonság védelmében – fogalmazott Földi László. Majd a konkrét lépéseket sorolta: létre kell hozni egy hálózatot, megkeresni a potenciális partnereket, akik az említettek védelmében hajlandóak kiállni. Ernyőszervezetre van szükség, az odatartozók mind erősebbek lesznek, és a mozgalom részeként tudnak tenni a normalitásért. Az emberi létezésnek nem lehetnek extrém, abnormális formái anélkül, hogy az ne végződne katasztrófával. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy megállítsuk ezeket a folyamatokat, hangsúlyozta. Majd jó hírekről számolt be: öt földrészen kezd kialakulni az együttműködési forma, a patakból folyam, a folyamból tenger lehet. Bárki részese lehet a mozgalomnak, ezen dolgoznak most. Hírlevelükben rendszeresen tájékoztatnak, rövidesen hírcsatornájuk is megjelenik. Szeretnének minél szélesebb körben eljutni mindenkihez, és minden fronton felvenni a harcot az ellenféllel.

Földi-Kovács Andrea, aki nyáron búcsúzott a HírTV-től, arról beszélt: spontán folyamat és közös gondolkodás eredménye az alapítvány, sokféleképpen gondolkodó, heterogén csoport az övék, ám egyféle aggodalom fogalmazódott meg bennük, amely a saját és gyermekeink jövőjéhez kapcsolódik. – A Nyílt Társadalom Alapítvány azt akarja elérni: legyenek az emberek kritikusak a saját világnézetükkel szemben és nyitottak az új eszmékre. Hagyják ott a kereszténységet az új messiásokért. Így gerjesztenek saját szándékaik szerint feszültségeket a társadalmakban, hiszen egy társadalom, amelyik nyitott az új eszmékre, manipulálható. Kevés a negatív folyamatokról tájékoztatni az embereket. Ki kell lépni, terepre menni és kampányba kell kezdeni a normalitás mellett. Szövetségre hívjuk az embereket, amely arra szerződik, hogy megállítsuk a világméretű folyamatot. Ez nem csupán egy trend, amelynek majd leáldozik, a befolyásolás addig tart, amíg az utolsó bástyát is beveszik ezek az erők – figyelmeztetett, és a Védett Társadalom Alapítványhoz való csatlakozásra hívta a jelenlévőket is.

Kiemelt képünkön: Horváth Csaba kérdezte Földi Lászlót és Földi-Kovács Andreát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában