Féltáv

2021.12.03. 07:00

A formálódó arculat Sárváron – Kondora István két év történéseiről adott számot

A jelentős saját és pályázati beruházások mellett a legizgalmasabbak a magántőkés fejlesztések, hiszen ezek aktivitása mutatja meg a város erejét – összegezte az elmúlt időszakot a Magyar Páneurópa Unió Sárvári Regionális Szervezetének klubhelyiségében Kondora István polgármester Az elmúlt két év történései Sárváron címmel tartott előadásában.

Pajor András

Fotó: VN-archív/PÁS

A páneurópai klubba rendszeresen hívnak vendégeket, ahol a város egy-egy területének szakértője tart tájékoztatót egyegy fontos, érdekes témáról. – A pandémia miatt tavaly óta csak időszakosan tudtunk előadásokat szervezni – számolt be dr. Illés Gábor, a sárvári Páneurópa elnöke. A város első embere is hagyományosan itt tartja első évértékelőjét. –

A páneurópai klubban érdeklődők az emberek és kritikáikat sem rejtik véka alá – mondta el Kondora István polgármester, aki vetített képes előadásán felelevenítette a legfontosabb eseményeket és bemutatta a városfejlesztés legújabb eredményeit, valamint vázolta a következő év terveit is.

– Olyan korszakot élünk, amikor jól láthatóan átformálódik Sárvár arculata. Szinte havonta történik valami változás, újdonság. Ezt a többször idelátogató vendégeink is mindig megemlítik. Persze azt szeretném, hogy ezek a változások elsősorban a sárváriak számára legyenek pozitív jelentőségűek. Ez lehet akár egy szebb utcakép is, mert a praktikus fejlesztések között erre is figyelnünk kell – fogalmazott a polgármester.

Kondora István az előadáson beszámolt arról, hogy amikor átvette a polgármesteri posztot, a városnak még jelentős adóssága volt. Az önkormányzatnál most zárult számvevőszéki vizsgálat tanúsítja, hogy Sárvár jelenlegi költségvetése hitelmentes és felkészült a következő évek fejlesztéseire.

Kiemelt képünkön: Teljesen megújult a Csónakázótó környéke: pihenő- és szabadidőpark készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában