Különös szilveszter

2021.12.31. 14:00

Ujvári Tímea énekesnőnek eddig mindig fellépésekkel telt az év utolsó napja, idén a járvány közbeszólt

Nem tartanak nagy bulit, és leginkább szűk körben ünneplik a szilvesztert az általunk megkérdezett hírességek. Van, akinél a malacsült elválaszthatatlanul összefonódott az óévbúcsúztatóval, másnak ez lesz az első húsmentes szilvesztere. Színész, zenész, énekes, modell, sportoló – így várják az új évet.

Vas Népe

Akárcsak Gergőnek, kollégájának, Ujvári Tímea énekesnőnek is munkával, fellépésekkel teltek az elmúlt évek szilveszterei, a járvány azonban közbeszólt neki is, de Timi úgy nyilatkozott, hogy talán nem is akkora gond ez, jól fog esni végre egy kis pihenés az év utolsó napján. Timi a szilvesztert ezúttal otthon kislányával és barátokkal tölti, virslit esznek majd, és töltött káposztát, mert a lencse náluk már csak a babona miatt is január 1-jei menü. Timi abban bízik, hogy a jövő év sokkal jobb lesz, mint az idei, egyúttal mindenkinek jó egészséget is kívánt, hiszen az mindennél fontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában