Adventi kalendárium

2021.12.08. 07:01

Üzenetek az aszfalton – Ezúttal a szombathelyi járókelők arcára csaltunk mosolyt – fotók

Újabb ablak nyílt ki tegnap a Vas Népe szerkesztőségének adventi kalendáriumában: ezúttal kedves, pozitív üzeneteket írtunk az aszfaltra, hogy ezzel mosolyt csaljunk az arra járók arcára.

Polgár Patrícia

Fotó: © Cseh Gábor

Szerkesztőségünk viszonylag szűk vonzáskörzetében tevékenykedtünk: két irányban, a szerkesztőségtől nagyjából azonos távolságra lévő forgalmas helyet kerestünk fel. A Savaria Múzeumot körülölelő park Széll Kálmán utcai bejárata elé írtuk fel krétával a járdára:

 

„A boldogság ragadós: add tovább!” A vasútállomásnál levő autóbusz-pályaudvar egyik megállójában pedig az alábbi kérdésbe bújtatott üzenetet „felejtettük”: „Mosolyogtál ma már?” Bízunk benne, hogy mindenki, aki arra járt, ha csak egy másodperc erejéig, de elmosolyodott.

 

A legboldogabbak pedig annak tudatában vagyunk – mert merjük remélni –, hogy a kis idézetek üzenete minél több ember fejében megragadt (akár a háttérben elrejtőzve). Hatásukra pedig a járókelők által még több ember napjába csenhettünk egy kis vidámságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában