Hidegek a radiátorok

2022.01.09. 08:21

Olvasói panasz: több társasházban sincs fűtés az Oladi-lakótelepen - frissítve

vaol.hu

Érdemes körültekintően szabályozni

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

 

17.45

 

A Kodály Zoltán utca 24-nél ásnak, és már elérték a parkoló autókat. Van olyan jármű, aminek egyelőre nem ismerik a tulajdonosát, de könnyen lehet, hogy útba lesz a munkálatok során. Kérik a tulajdonosokat, hogy álljanak el! 

 

 

9.30

 

Többen jelezték az Oladi lakótelep közösségi oldalán vasárnap reggel, hogy a Kodály Zoltán utca és a Nagy László utca lakásaiban hidegek maradtak a radiátorok. Kérdésünkre a Távhő diszpécser szolgálata 9.30-kor azt a tájékoztatást adta, hogy meghibásodás történt az Olad 1-es hőközpontban. A helyreállítás már folyamatban van, a kollegák kint vannak a helyszínen és gőzerővel dolgoznak a hiba elhárításán. Már ekkor részlegesen el is tudtak indulni a fűtéssel, és azt ígérték, rövidesen minden otthonba visszatér a meleg. 

 

8.00

 

Több olvasónk is írta, hogy a kora reggeli óráktól kezdve nincsen fűtés Szombathely oladi városrészének több pontján. Az Olad, a mi otthonunk Facebook-csoportban is jelezték a problémát, a bejegyzés alatt pedig csak úgy záporoznak a hozzászólások, sokan számolnak be hasonló problémáról. A lakók leírják, hogy hangos zajra ébredtek, ami állításuk szerint a rendszerből jött, azóta pedig hidegek a radiátorok. Különösen rosszkor jött ez a meghibásodás, hiszen a vasi megyeszékhelyen még reggel 8 óra körül is mínusz 5 fokot lehetett mérni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában