Nagyon klassz a közös munka

2022.01.09. 15:00

Szalma Luca érdi énekesnővel folytatja a zenélést Polgár Patrik

Polgár Patrikot Kóbor Zsóka oldalán ismerhette meg a hazai könnyűzenei élet. Novemberben viszont a különválás mellett döntöttek. Patrik nem szerette volna feladni a zenélést, így új társat keresett maga mellé, akit Szalma Luca személyében talált meg.

Polgár Patrícia

Polgár Patrik és Szalma Luca. A közös próbáknak Budapest a helyszíne Fotó: VN/Szalma Lili

Polgár Patrik a Kóbor Zsókával közös, nemrég lezáruló korszakával kapcsolatban elmondta, hogy békében váltak el egymástól. Zsóka zenei karrierjét követően festészettel és divattervezéssel foglalkozik – ahogy azt már az utóbbi időben is tette. 

 

 

A különválást követően Patrik énekesek után kezdett el kutakodni az interneten. – Nagy segítségemre volt ebben a keresésben a párom, többnapos keresgélés után ő mutatta meg Luca videóit, én pedig nem tétováztam, írtam neki üzenetet. Az első találkozásunkkor próbáltunk is, a második alkalommal pedig már fel is vettük az első saját dalunkat. Lucával nagyon klassz a közös munka, rengeteget dolgozik azon, hogy a lehető legjobb formában tudja elénekelni a dalokat – mesélte a zenész, majd hozzátette: összeraktak egy másfél órás koncertműsort, amellyel már négy alkalommal színpadra is álltak. A fiatalokban közös pont, hogy mindketten írnak dalokat. 

 

 

Az Érden élő, húszéves énekesnő, Szalma Luca elmondta, a zene és az éneklés mindig is az élete meghatározó részét képezte. Öt éve énektanár segítségével képezi a hangját. A Patrikkal való közös munkájuk kapcsán elmesélte: a szíve mélyén mindig ott volt a remény, hogy valaki egyszer majd lát benne valami pluszt vagy egy apró fénysugarat, ami aztán elindítja őt egy úton, amit már régóta szeretett volna megtenni. Emellett pedig boldoggá teszi, hogy van egy olyan zenészpartnere, akivel rengeteg újat alkothat, és aki éppolyan eltökélt, mint ő. 

 

 

Szalma Luca és Polgár Patrik első közös dalát, a Szív­kulcsot a Petőfi rádióban mutatták be novemberben. A dal egy szerelmes hangulatú és témájú szerzemény, ami pár évvel ezelőtt íródott. – Bár a dal szövegében rengeteg személyes utalás található, mégis próbáltam úgy alakítani a gondolataimat a szövegírásnál, hogy mindenki számára befogadható legyen a végeredmény – nyilatkozta Patrik. 

 

 

A fiatalokat elválasztja a földrajzi távolság, ugyan­akkor a mai modern technológiának köszönhetően ez nem okoz problémát az alkotómunka során. Mindent tudnak online egyeztetni, sőt demókat is így készítenek. A személyes próbáknak pedig Budapest a helyszíne. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában