Tűzeset

2022.01.06. 08:34

Tűz volt egy családi házban Telekesen, az épület lakhatatlanná vált - Hatan a rokonokhoz költöztek - fotók

Forrás: Wolf Ferenc

Egy családi ház több helyisége és tetőszerkezete égett szerdán délután Telekesen, a Béke utcában. A lakók a tűz észlelésekor, még idejében elhagyták az ingatlant. A zalaegerszegi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltókat, valamint a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egységét riasztották a helyszínre. Az egységek négy vízsugárral, több oldalról láttak neki a tűz eloltásának. 

Egy propánbutángáz-palack még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant a tűzben, az oltással párhuzamosan a tűzoltók további  két propánbutángáz-palackot kivittek az ingatlanból, azokat hőhatás nem érte.

 

 A tűzeset következtében a családi ház lakhatatlanná vált, hat lakója rokonoknál talált ideiglenes szállást - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu-n.

 

Korábban írtuk: 

 

Egy száz négyzetméteres családi ház lakótere lángolt Telekesen, a Béke utcában. A helyszínre riasztott zalaegerszegi hivatásos és vasvári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral eloltották a tüzet. 

Forrás: Wolf Ferenc

A tűzben egy gázpalack megsemmisült, kettőt az egységek biztonságba helyeztek - közölte a katasztrófavédelem.

 

Forrás: Wolf Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában