A vasi fürdővárosban lazított

2022.02.14. 20:04

Az egyik sárvári szállodából jelentkezett be Berki Krisztián - fotó

Az elmúlt hétvégét egy sárvári hotelben töltötte az ismert médiaceleb, Berki Krisztián.

vaol.hu

Forrás: Bors

Mint az ismeretes, Berki Krisztián és párja, Mazsi decemberben jelentette be, kapcsolatuk mélypontra került, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy meg tudják menteni a házasságukat. Nem mehet könnyen, ugyanis a Borsnak a múlt héten azt nyilatkozta a népszerű izomceleb, hogy Mazsi kérte, hogy menjen el egy időre otthonról. A lap megtudta, hogy azóta egy fővárosi hotelben lakik. A hétvégén azonban nem egy budapesti, hanem egy sárvári hotelből jelentkezett be. Úgy tűnik, a vasi fürdővárosban lazított, ahonnan egy képet is megosztott közösségi oldalán. Egy rövid szöveg is tartozott hozzá:

 

- Az érzékeny embereket meg kell becsülni. Ők mindannyian mélyen gondolkodnak az életről. Hűségesek becsületesek és igazak. Az egyszerű dolgok jelentik a legtöbbet nekik. Nem kell megváltoztatni vagy megkeményíteni őket. Tisztaságuk teszi őket azzá akik - írta közösségi oldalán Berki Krisztián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában