Választás 2022

2022.04.03. 09:30

Életében először szavazott Takács Kristóf, az Egis Körmend kosarasa, utána rohant edzésre - fotók

Életében először szavazott Takács Kristóf, az Egis Körmend 19 éves játékosa. Az első voksolás emlékére egy piros-fehér-zöld kitűzőt kapott SZAVAZTAM! felirattal.

vaol.hu

Forrás: Szendi Péter

Reggel 9 óra után pár perccel érkezett a magyarnádaljai kultúrházba Takács Kristóf, az Egis Körmend kosárcsapatának 19 éves játékosa. A fiatal sportoló életben először szavazott, ezzel kapcsolatban így fogalmazott: - A jövőm szempontjából fontosnak tartom a szavazást, ezért nem volt kérdés, hogy leadom a voksomat.

 

 

Kristóf a szavazás után edzésre sietett, hiszen az Egis Körmend gőzerővel készül a szerdán induló bajnoki középszakaszra. A piros-feketék első ellenfele a fontos sorozatban az Alba Fehérvár lesz szerdán este 18 órától a Városi Sportcsarnokban. 

 

-Magyarnádalján 214 fő van a névjegyzékben, ezidáig négyen kértek mozgóurnát, ők majd a délutáni órákban szavaznak. Eddig huszonnyolcan járultak az urnákhoz. - mondta kérdésünkre Németh Noémi, a szavazatszámláló bizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában