Átadó

2022.08.23. 14:03

Szeptembertől fogadja a kicsiket - Átadták az új minibölcsődét Kemenesmagasiban - fotók

Csaknem egyéves építkezés után, augusztus 20-án átadták a település új minibőcsödéjét. A kétszáz négyzetméter alapterületű épület szeptember 1-jétől fogadja a kicsiket.

Cseh-Egyed Bernadett

Ágh Péter, Sebestyén Zoltán, dr. Kondora Bálint

Forrás: Ohr Tibor

Fotó: OHR Tibor

Több mint 100 millió forintot nyert az önkormányzat a hétfős minibölcsőde kialakítására. Sebestyén Zoltán polgármester elmondta: külön öröm, hogy a rossz állapotú egykori orvosi rendelőt és szolgálati lakást építették át erre a célra. Három gyermeket már biztosan fogadnak szeptember 1-jén, és vannak további érdeklődők is. 

 

Ágh Péter országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: – A településépítő munka célja, hogy megtartó erővel bírjon ez a szép hely. A minibölcsőde építése ennek egy újabb eleme, sikeréhez a kormány családokat támogató politikájára is szükség volt. Ahogy a miniszterelnök is mondta: „minden magyar gyermek egy újabb őrhely”. Az augusztus 20-án átadott bölcsőde ezért a magyar jövő reményét is hordozza. Az átadón részt vett dr. Kondora Bálint, a megyei közgyűlés alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában