Nyugdíj

2022.10.10. 18:29

Több mint 40 év után búcsúzott az asszisztens - Mindent pácienshez volt egy kedves szava Brányiné Bakk Zsuzsannának

PÁPOC, KENYERI A Kenyeri háziorvosi rendelő asszisztensét, Brányiné Bakk Zsuzsannát köszöntötték pénteken nyugdíjba vonulásának alkalmából a pápoci önkormányzati hivatalban.

Polgár Patrícia

Brányiné Bakk Zsuzsannát a pápoci és a csöngei önkormányzatok képviselői köszönötték nyugdíjba vonulása alkalmából.

Forrás: Kovacsics Gábor

Brányiné Bakk Zsuzsanna három év celldömölki munkavállalás után 1977.07.07-én érkezett Pápocra, hogy az akkori háziorvos, dr. Dolnyik Géza mellett lássa el az asszisztensi feladatokat. Néhány év pápoci szolgálat után Kenyeribe került, azóta, csaknem négy évtizeden át segítette munkájával a körzetbe tartozó betegeket. Minden hozzá forduló pácienshez volt egy jó szava, mosolya, de volt, amikor még gyógyító puszija is akadt. 

Forrás: Kovacsics Gábor

Mindenki Zsuzsi nénijének nyugdíjba vonulásakor az volt a kívánsága, hadd látogasson el újra Pápocra. A látogatás múlt pénteken történt meg, amikor is meglepetésére a pápoci és a csöngei önkormányzatok képviselői várták, hogy megköszönjék a több mint négy és fél évtizedes szolgálatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában