Elérhető

2022.12.26. 15:00

A szünetben is segítik az áldozatokat a szombathelyi központban - Telefonon és személyesen

VN

Forrás: Pixabay

Az igazgatási szünettől függetlenül nyitva tart az Igazságügyi Minisztérium Szombathelyi Áldozatsegítő Központja: telefonon és személyesen. A december 22-től 2023. január 6-ig tartó igazgatási szünet ideje alatt az alábbi ügyfélfogadási rendben tart nyitva a Szombathelyi Áldozatsegítő Központ: hétfőtől csütörtökig 8-tól 17 óráig, pénteken 8-tól 14 óráig nyújtanak személyre szabott segítséget a bűncselekmények áldozatainak.

Személyesen Szombathelyen, a Thököly Imre u. 14. fsz. 6 szám alatt található központban elérhetők; telefonon a +3630/682-7113-as és a +3630/662-2187-es telefonszámokon; e-mailben az [email protected] e-mail-címen lehet felkeresni a központ munkatársait. Ezenkívül a hét minden napján, éjjel-nappal, ingyenesen hívható a 06-80-225-225-ös számon az Áldozatsegítő Vonal.

Az Áldozatsegítő Szolgálat olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. A Szombathelyi Áldozatsegítő Központ munkatársai polgárőrökkel, telefonos lelki elsősegély szolgáltatókkal, rendőrökkel és városi civil szervezetekkel, valamint a kormányhivatallal is együttműködnek annak érdekében, hogy a lehető legtöbb bajba került embert elérjék, és azonnali, minél szélesebb körű segítséget nyújtsanak nekik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában